ZANGLES 

docent: ROSE SPEARMAN

locatie: PUTTEN

foto Rose_docent

Wekelijks geef ik workshops in zang, songwriting en podiumpresentatie. Dit alles met de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studiejaren op de Havo voor Muziek en Dans en het Conservatorium maar vooral ook op basis van mijn jarenlange ervaring als songwriter, ‘recording artist’ en internationaal optredende zangeres.

Gedurende mijn carrière heb ik twee solo CD albums internationaal opgenomen en uitgebracht en ben ik jarenlang op tournee geweest. Als soloartiest met een eigen band en als zijnde de lead vocaliste voor internationale artiesten (o.a. Kraak en Smaak) heb ik, van clubs tot concertzalen en van televisie- en radio-optredens tot de grote internationale festivals, kris kras over de wereld concerten gegeven.

Met Schott in de Rose geven we workshops en voorstellingen op middelbare scholen door het land en bij ’t Klooster verzorg ik de wekelijkse zanglessen voor de musicalklassen.

Het werken met kinderen en jongeren vormt voor mij altijd een inspirerend hoogtepunt en het blijft een enorme uitdaging om, in vaak korte tijd, mooie presentaties en voorstellingen te maken. 

  

Agenda 


JUNI

theaterprojecten PO Den Haag


JULI

22 - 26 juli: Musical Summerschool Harderwijk


AUG

26 - 30 aug: Musical Summerschool Harderwijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Referenties

•   Cultuurschakel 
•   Cultuurkust 
•   Kicks for Kids
•   Johan de Witt Scholengroep
•   Impresariaat Uit de Kunst